PRX-T33 | SKIN BOOSTER
PRX-T33 | SKIN BOOSTER

PRX-T33 Skin Booster

Binnenkort een feestje of bruiloft? De PRX-T33 is een nieuwe behandelmethode voor een directe skin boost, natuurlijke anti-aging en het verbeteren van de huidstructuur met direct zichtbaar effect en zonder downtime (hersteltijd).

PRX-T33 (No-Needle) Skin Booster is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan maar toch resultaat wil boeken!

PRX-T33 is een gepatenteerde formule en werkt anders dan alle andere peeling producten of skin boosters op de markt. Elke molecuul van PRX-T33 bevat een unieke combinatie van 33% TCA (trichloorazijnzuur), waterstofperoxide (H2O2) en 5% kojinezuur. Deze bijgevoegde ingrediënten zorgen dat er -in tegenstelling van een reguliere TCA peeling- geen frosting (coagulatie van epidermale eiwitten en keratinocyten, wat zorgt voor schilfering en/of korstvorming) ontstaat. Hierdoor ga je van deze behandeling dus niet vervellen maar heb je hooguit wat droge plekjes na de behandeling.

Indicaties:
  • Huidverslapping
  • Rimpels en lijntjes
  • Pigmentatie
  • Huidveroudering
  • Grauwe huid
  • Grove huidstructuur/grove poriën
  • Elk huidtype
Voordelen:
  • Onmiddellijk liftend
  • Lange termijn verstevigend
  • Gladmakend
  • Oplichtend
  • Verhelderend

Onze werkwijze

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Wij leggen het je graag uit!

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid met een milde reiniger gereinigd en met een speciale solution ontvet.

Vervolgens wordt de PRX-T33 Skin Booster aangebracht op het behandelgebied. Het product wordt op een specialistische, stevige manier in de huid gemasseerd en geeft jouw huid direct een  boost! Per behandelgebied wordt er over het algemeen drie lagen aangebracht, afhankelijk van de dikte van de huid.

Het serum wordt met een koud kompres van de huid gehaald en de behandeling wordt afgesloten met een oogcrème en crème die de huid helpt herstellen, droogheid te voorkomen en tijdelijke roodheid te verminderen.

De huid ziet er direct fris, stralend en gezonder uit! Direct na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes zijn verzacht en de huid ziet er gevoed en gezond uit. De dag na de behandeling kan de huid heel iets roder zijn, maar dit trekt binnen een dag weer weg. In de dagen na de behandeling kan een lichte vervelling optreden.

Het is belangrijk om de dagen na de behandeling de huid goed te beschermen met een zonbescherming (minimaal SPF 30) en thuis de huid te ondersteunen met huidtherapeutische producten. Je krijgt van ons (voor de dagen na de behandeling) een sachet met bijbehorende huidproducten mee naar huis.

Behandelfrequentie

Hoe vaak vindt de behandeling plaats?

De PRX-T33 Skin Booster is een innovatieve peeling met 33% TCA, gecombineerd met waterstofperoxide, waardoor je geen vervelling ervaart.

Het resulaat is na één behandeling al zichtbaar maar het beste resultaat behaal je in kuurverband, natuurlijk afhankelijk van wat jouw behandeldoel is:

  • Skin Booster: direct zichtbaar effect na één behandeling. Je huid voelt direct gladder, steviger, en.. hallo prachtige glow!

OF:

  • Anti-aging: bij huidveroudering en een verslapte huid laat de behandeling optimale resultaten zien wanneer deze in kuurvorm wordt toegepast. Na gemiddeld vijf behandelingen verbeteren zowel het uiterlijk als de textuur van de huid aanzienlijk; de huid voelt gladder, voller en steviger aan. Dit effect houdt 6-8 maanden aan. Voor een langdurig anti-aging resultaat wordt een kuur van 4-6 behandelingen aanbevolen, met tussenpozen van 7-10 dagen. Uiteraard is het daarna altijd mogelijk om de behandeling als ‘onderhoudsbehandeling’ in te zetten.

Portfolio

Behaalde resultaten

Deze cliënten gingen jou al voor!

PRX-T33 Skin Booster

Tarieven

PRX-T33 Skin Booster

Gezicht

€ 105

PRX-T33 Skin Booster

Gezicht + hals

€ 135

PRX-T33 Skin Booster

Gezicht, hals + decolleté

€ 160

PRX-T33 Skin Booster

Kuurpakket 4+1 gratis

€ 420

PRX-T33 Skin Booster

Kuurpakket 4 behandelingen + homecare kit (producten voor thuis)

€ 485

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  • FAQ

    Meest gestelde vragen over deze behandeling

    De PRX-T33 Skin Booster is speciaal samengesteld zodat deze in de dermis werkt, zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De behandeling maakt jouw huid dus niet gevoeliger voor zonlicht, maar alsnog is het wel belangrijk om de huid goed te beschermen met een goede zonbescherming (minimaal SPF 30).

    Ja, deze skin booster is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren. Wel kan het zijn dat bij de gevoelige huid iets meer reactie (roodheid of schilfering) zichtbaar is na de behandeling.

    Over het algemeen is de behandeling niet pijnlijk. Naast dat je mogelijk een prikkelend gevoel kunt ervaren, is de behandeling goed te verdragen.

    Ja, deze behandeling kan gecombineerd worden met medische microneedling om het effect te versterken. In tegenstelling tot de PRX-T33 behandeling zelf, wordt de combinatie met microneedling niet aangeraden in de zomerperiode en zul je wél downtime (hersteltijd) hebben.