Acnetherapie homeAcnetherapie
Acnetherapie

Acne
ACNETHERAPIE

Het is heel frustrerend wanneer je alles hebt geprobeerd maar niets heeft geholpen. Veel producten beloven alles, maar geven jou niet het gewenste resultaat. Vanuit ervaring weten we dat acne een grote rol kan spelen bij een verminderd zelfbeeld. Want jij wil natuurlijk ook eens lekker de deur uit zonder make-up én een goed gevoel!
Een gezonde, gladde en egale huid betekent lekker in je vel zitten. Gun jezelf daarom een mooie huid en ga nu voor écht resultaat!

LEES MEER

Behandeling voor
ACNELITTEKENS

Van alle littekens komen acnelittekens het meeste voor. Littekens ontstaan nadat er in de huid een huidbeschadiging is geweest; zoals bij acne na (forse) ontstekingen.

De ontstekingsreactie zorgt dusdanig voor schade in het bindweefsel dat er littekenweefsel ontstaat.

LEES MEER
Merken

Merken
DE BESTE MERKEN

Huidtherapie Oost werkt alleen met de allerbeste merken. Huidproblemen en de conditie van de huid worden aangepakt én verbetert door de (medische) producten van ZO Skin Health.

De producten van Colorescience zijn ontwikkeld om de kwetsbare huid te beschermen en te camoufleren. De producten bevatten kwalitatief hoogwaardige mineralen en voedingsrijke, doeltreffende ingrediënten die de huid beschermd, camoufleert, verzorgd en verbeterd.

Bij de medische microneedling en medische peeling behandelingen wordt gebruik gemaakt van de producten en peelings van Toskani. Door het brede assortiment aan professionele producten voor microneedling en peelings, is er voor elke huidindicatie een geschikte oplossing.

1
ZO SKIN HEALTH
incl. ZO Medical
2
COLORESCIENCE
Camoufleert • Beschermt • Verzorgd
3
TOSKANI
Farmaceutische kwaliteit
LEES MEER