ACNETHERAPIE
ACNETHERAPIE

Acne

Phasellus condimentum id erat quis posuere

Integer congue fermentum odio, eget accumsan risus tempor non. Etiam luctus ut velit vel tincidunt. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Quisque libero augue, faucibus in blandit molestie, faucibus quis risus.

Donec vulputate quis diam maximus vulputate. Nam cursus mi sed dolor tincidunt, at porta ipsum venenatis.Integer congue fermentum odio, eget accumsan risus tempor non.

Lees Meer

Ullamcorper enim dui tortor

Scelerisque volutpat metus odio elit

Aenean id ex consequat, gravida tortor ut, imperdiet nunc. Proin tellus mauris, semper vel magna id, ullamcorper sollicitudin nibh. Vivamus molestie tincidunt massa vitae blandit.

COLORESCIENCE

Onze werkwijze

Hoe wij Acne te lijf gaan met onze behandelingen

Ja, zeker! We kunnen de littekens behandelen wanneer de acne onder controle is. Dit moment is bereikt wanneer je qua behandelingen in de onderhoudsfase zit (minimaal 2 maanden tussen de behandelingen). Om acnelittekens aan te pakken wordt de behandeling ‘Medische microneedling’ ingezet.

Helaas gaat acne niet altijd vanzelf over. Bij jongeren kan het zijn dat de acne verbetert naarmate de puberteit verstrijkt maar vaak heeft acne dan al letterlijk en figuurlijk zijn littekens achtergelaten. Acnelittekens ontstaan na het (kapot)krabben/pulken van ontstekingen, maar de ontsteking zelf kan ook dusdanig heftig zijn dat het een blijvende beschadiging achterlaat.

Daarnaast kan acne ook voorkomen op latere leeftijd. Deze vorm van acne wordt ook wel Acne Tarda genoemd. Kies voor het effectief aanpakken van acne en maak een afspraak bij Huidtherapie Oost!

De behandelingen van een schoonheidsspecialiste zijn gericht op rust en ontspanning; alles om er een heerlijke beleving van te maken.

Bij Huidtherapie Oost wordt het behandelplan opgesteld op basis van de nieuwste inzichten en wetenschappelijk onderzoek.

Je wordt behandeld door een ervaren huidtherapeut die gespecialiseerd is in verschillende huidproblemen- en aandoeningen en is Huidtherapie Oost geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Met deze registratie voldoen wij aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) door regelmatig cursussen en bijscholingen te volgen.

Ja! Een huidtherapeut is net als vele paramedische beroepen direct toegankelijk, wat wil zeggen dat je op eigen initiatief een afspraak bij Huidtherapie Oost kan maken. Wel kan het zijn dat je een verwijsbrief nodig hebt voor de zorgverzekeraar, wanneer je gebruik wilt maken van vergoeding vanuit het aanvullende pakket.

Allereerst van harte gefeliciteerd! Graag wil ik jouw huid laten stralen op de mooiste dag van jouw leven. Ik adviseer je om zo’n 6 maanden voor de trouwdag contact met mij op te nemen om allereerst een intakegesprek in te plannen.

Er zijn meerdere redenen waarom andere (huidverzorgings)producten die op de markt zijn niet het gewenste resultaat laten zien. Deze producten missen vaak de juiste actieve ingrediënten of bevatten niet voldoende percentage van deze belangrijke werkzame stoffen.

Daarnaast is het belangrijk om je te realiseren dat het product pas in de juiste huidlagen kan komen en zijn werking kan doen wanneer de bovenste huidlaag toegankelijk is en de huid ook in staat is om de werkzame stoffen optimaal op te nemen.

Bij Huidtherapie Oost word je het gehele behandeltraject begeleidt en kan er waar nodig bijgestuurd worden. We hebben samen hetzelfde doel: op naar de mooiste versie van jouw huid!

impressie

Onze praktijk

Nunc vitae consectetur arcu. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae;
Ut lectus elit, ultricies in tempus eu, consequat sit amet magna.