ACNETHERAPIE
ACNETHERAPIE

Acnetherapie

 • Heb jij allerlei producten geprobeerd en heeft niets geholpen?
 • Heeft medicatie van de huisarts niet het gewenste effect gehad?
 • Ben je klaar met goedbedoelde adviezen en wil je nu écht resultaat?
 • Heb je bij andere specialisten niet het resultaat bereikt waar je op had gehoopt?

Het is heel frustrerend wanneer je alles hebt geprobeerd maar niets heeft geholpen. Veel producten beloven alles, maar geven jou niet het gewenste resultaat. Vanuit ervaring weten we dat acne een grote rol kan spelen bij een verminderd zelfbeeld. Want jij wil natuurlijk ook eens lekker de deur uit zonder make-up én een goed gevoel!

Een gezonde, gladde en egale huid betekent lekker in je vel zitten. Gun jezelf daarom een mooie huid en ga nu voor resultaat!

LEES MEER

Onze werkwijze

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Wij houden van een zorgvuldige en effectieve aanpak. Het behandelplan bestaat daarom uit twee onderdelen: Acnebehandeling in de praktijk & ZO Skin Health producten voor thuis.

Met deze methode behaal jij het beste resultaat maar behoud je dit resultaat ook op lange termijn. Indien noodzakelijk combineren we het behandeltraject met medicatie via de huisarts of dermatoloog.

Alleen de beste acnezorg is goed genoeg!

Tijdens de behandeling wordt eerst de huid gereinigd met een reiniger die geschikt is voor jouw huidtype. Daarna worden alle onzuiverheden zorgvuldig verwijderd en een peeling toegepast.

Om de huid goed te verzorgen en te beschermen sluiten wij de behandeling af met een dagcrème en zonbescherming. Heb je liever wat make-up op? Natuurlijk besteden wij graag aandacht aan het gebruik van geschikte camouflage make-up; en brengen wij dit bij jou aan.

Graag plannen we daarna een nieuwe vervolgafspraak voor je in.

Naast de behandelingen in de praktijk is het net zo belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken. Tijdens het intakegesprek geven wij jou een productadvies bestaande uit de (medische) producten van ZO Skin Health. Door deze geadviseerde producten te gebruiken zorg je ervoor dat je het beste resultaat van de behandeling op de meest effectieve manier versterkt en behoud je het resultaat.

Er wordt een ZO Skin Health behandelprotocol opgesteld waarbij je uitgebreide uitleg krijgt over de producten en het aanbevolen gebruik daarvan. Je krijgt deze informatie mee in een gepersonaliseerd ‘Mijn ZO programma’ boekje.

Alvast meer weten over de producten? Lees meer over ZO Skin Health.

Wat kan ik zelf doen?

Tips tegen acne

 • Laat je huid met rust; dus niet krabben en peuteren! Hoe verleidelijk het ook is, probeer ervan af te blijven. Het pukkeltje wat je ‘glad’ wil krabben, zal uiteindelijk een litteken worden
 • Vermijd zon: hoewel je op korte termijn de huid ziet verbeteren (lijkt alsof acne minder opvalt wanneer huid bruiner is en het droogt de pukkeltjes uit); zal het op lange termijn de huid juist verergeren! De bovenste huidlaag wordt door de zon dikker waardoor talgklieren verstoppen en ontstekingen ontstaan
 • Gebruik minerale make-up. De meeste foundations sluit de huid af, waardoor poriën sneller verstoppen en de acne verergert. Meer weten over minerale make-up? Kijk eens op de pagina met onze merken.
 • Laat je adviseren door een huidtherapeut die in acne gespecialiseerd is. Ben jij er klaar voor om jouw huid aan te pakken? Neem even contact op met ons!

Portfolio

Behaalde resultaten

Deze cliënten gingen je al voor!

Acnetherapie

Tarieven

Acnebehandeling in het gezicht

Incl. peeling

€ 75

Acnebehandeling in het gezicht

Excl. peeling

€ 55

Acnebehandeling op het lichaam

Incl. peeling

€ 85

Acnebehandeling uitgebreid

Gezicht + lichaam | Incl. peeling

€ 100

 • Reviews
  Wat cliënten zeggen

  | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

 • 

  FAQ

  Meest gestelde vragen over deze behandeling

  Ja, zeker! We kunnen de littekens behandelen wanneer de acne onder controle is. Dit moment is bereikt wanneer je qua behandelingen in de onderhoudsfase zit (minimaal 2 maanden tussen de behandelingen). Om acnelittekens aan te pakken wordt de behandeling ‘Medische microneedling’ ingezet.

  Helaas gaat acne niet altijd vanzelf over. Bij jongeren kan het zijn dat de acne verbetert naarmate de puberteit verstrijkt maar vaak heeft acne dan al letterlijk en figuurlijk zijn littekens achtergelaten. Acnelittekens ontstaan na het (kapot)krabben/pulken van ontstekingen, maar de ontsteking zelf kan ook dusdanig heftig zijn dat het een blijvende beschadiging achterlaat.

  Daarnaast kan acne ook voorkomen op latere leeftijd. Deze vorm van acne wordt ook wel Acne Tarda genoemd. Kies voor het effectief aanpakken van acne en maak een afspraak bij Huidtherapie Oost!

  De behandelingen van een schoonheidsspecialiste zijn gericht op rust en ontspanning; alles om er een heerlijke beleving van te maken.

  Bij Huidtherapie Oost wordt het behandelplan opgesteld op basis van de nieuwste inzichten en wetenschappelijk onderzoek.

  Je wordt behandeld door een ervaren huidtherapeut die gespecialiseerd is in verschillende huidproblemen- en aandoeningen en is Huidtherapie Oost geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Met deze registratie voldoen wij aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) door regelmatig cursussen en bijscholingen te volgen.

  Ja! Een huidtherapeut is net als vele paramedische beroepen direct toegankelijk, wat wil zeggen dat je op eigen initiatief een afspraak bij Huidtherapie Oost kan maken. Wel kan het zijn dat je een verwijsbrief nodig hebt voor de zorgverzekeraar, wanneer je gebruik wilt maken van vergoeding vanuit het aanvullende pakket.

  Allereerst van harte gefeliciteerd! Graag wil ik jouw huid laten stralen op de mooiste dag van jouw leven. Ik adviseer je om zo’n 6 maanden voor de trouwdag contact met mij op te nemen om allereerst een intakegesprek in te plannen.

  Er zijn meerdere redenen waarom andere (huidverzorgings)producten die op de markt zijn niet het gewenste resultaat laten zien. Deze producten missen vaak de juiste actieve ingrediënten of bevatten niet voldoende percentage van deze belangrijke werkzame stoffen.

  Daarnaast is het belangrijk om je te realiseren dat het product pas in de juiste huidlagen kan komen en zijn werking kan doen wanneer de bovenste huidlaag toegankelijk is en de huid ook in staat is om de werkzame stoffen optimaal op te nemen.

  Bij Huidtherapie Oost word je het gehele behandeltraject begeleidt en kan er waar nodig bijgestuurd worden. We hebben samen hetzelfde doel: op naar de mooiste versie van jouw huid!