MEDISCHE MICRONEEDLING
MEDISCHE MICRONEEDLING

Medische microneedling 

Medische microneedling is een veilige, hygiënische en effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Het kopstukje van de Dermica Goldpen bevat 11 minuscule die snel op en neer bewegen en micro-gaatjes in de huid maken.

Deze minuscule gaatjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar heeft voldoende effect om het herstelproces te activeren. De huid wordt beter doorgankelijk wat zorgt voor een betere opname van actieve werkstoffen.

Indicaties:
 • (Acne)littekens
 • Rosacea
 • Fijne lijntjes en huidverslapping
 • Pigmentatie
 • Doffe huid
 • Grove huidstructuur/ grove poriën
 • Striae/striemen

Onze werkwijze 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Wij leggen het je graag uit!

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd, ontvet en wordt er een liposomatische peeling aangebracht om de huid voor te bereiden op de behandeling zodat de actieve ingrediënten beter door de huid opgenomen worden.

Afhankelijk van de behandelindicatie en de huidconditie wordt een combinatie van actieve ingrediënten (zoals hyaluronzuur, vitamines, aminozuren, peptiden en mineralen) op de huid aangebracht en worden deze ingrediënten met een behandeldiepte van 0,5 mm tot 2,5 mm in de huid ‘geneedled’.

De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel maar is goed te verdragen. Na de behandeling ziet de huid er wat rood uit en is de huid gevoelig. Ook kan de huid prikkelend en warm aanvoelen.

Om het herstel van de huid te bevorderen, wordt er een serum (panthenol) aangebracht. Afsluitend na de behandeling wordt er een peel off masker -afgestemd op jouw huid- aangebracht; welke onder andere een kalmerend en koelend effect heeft.

Na de behandeling ziet de huid er wat rood uit en is de huid gevoelig. Ook kan de huid prikkelend en warm aanvoelen en kan er wat zwelling ontstaan. Bij de meeste huidtypen verdwijnt de roodheid binnen enkele uren, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven.

Het is belangrijk om de dagen na de behandeling de huid goed te beschermen met een zonbescherming (minimaal SPF 30) en thuis de huid te ondersteunen met huidtherapeutische producten. Je krijgt van ons (voor de dagen na de behandeling) een milde reiniger en een herstellende crème mee naar huis.

Behandelfrequentie –

Hoe vaak vindt de behandeling plaats?

Gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig maar dit is afhankelijk van leeftijd, huidconditie en behandelindicatie. Over het algemeen vindt de behandeling 1x per vier tot zes weken plaats.

Voor een optimaal resultaat is het van belang om meerdere behandelingen te ondergaan. In het algemeen geldt hoe meer behandelingen je ondergaat, hoe sneller je het gewenste resultaat bereikt. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam.

Portfolio
Behaalde resultaten

Deze cliënten gingen je al voor!

Medische microneedling

Tarieven

Klein gebied

Bijvoorbeeld één litteken

€ 90

Middelgroot gebied

Bijvoorbeeld beide wangen

€ 135

Groot gebied

Hele gezicht

€ 165

Kuurpakket 4+1 gratis

De beste resultaten boek je in kuurverband!

€ 660

 • Reviews
  Wat cliënten zeggen

  | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

 • 

  FAQ

  Meest gestelde vragen over deze behandeling

  Ja! Een huidtherapeut is net als vele paramedische beroepen direct toegankelijk, wat wil zeggen dat je op eigen initiatief een afspraak bij Huidtherapie Oost kan maken. Wel kan het zijn dat je een verwijsbrief nodig hebt voor de zorgverzekeraar, wanneer je gebruik wilt maken van vergoeding vanuit het aanvullende pakket.

  Producten voor thuis worden geadviseerd om de huid voor te bereiden op een (eventuele) behandeling. Deze producten zorgen daarnaast ervoor dat je een maximaal resultaat (uit de behandeling) haalt en na de behandeling dit resultaat ook op lange(re) termijn behoudt.

  Bij Huidtherapie Oost staat persoonlijke aandacht en deskundig, eerlijk advies voorop. Het behandelplan wordt opgesteld op basis van jouw verwachtingen maar ook op de nieuwste inzichten en wetenschappelijk onderzoek.

  Daarnaast word je behandeld door een ervaren huidtherapeut die gespecialiseerd is in verschillende huidproblemen- en aandoeningen en is Huidtherapie Oost geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Met deze registratie voldoen wij aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) door regelmatig cursussen en bijscholingen te volgen.

  Zo bieden wij de allerbeste kwaliteit!

  Er zijn meerdere redenen waarom andere (huidverzorgings)producten die op de markt zijn niet het gewenste resultaat laten zien. Deze producten missen vaak de juiste actieve ingrediënten of bevatten niet voldoende percentage van deze belangrijke werkzame stoffen.

  Daarnaast is het belangrijk om je te realiseren dat het product pas in de juiste huidlagen kan komen en zijn werking kan doen wanneer de bovenste huidlaag toegankelijk is en de huid ook in staat is om de werkzame stoffen optimaal op te nemen.

  Bij Huidtherapie Oost word je het gehele behandeltraject begeleidt en kan er waar nodig bijgestuurd worden. We hebben samen hetzelfde doel: op naar de mooiste versie van jouw huid!

  Wij raden het aanschaffen van een pakket ten zeerste aan omdat het beste resultaat bereikt wordt wanneer je de behandeling in kuurverband ondergaat. We bereiken samen dus fantastische resultaten en jij ben voordeliger uit. Win-win!

  Voorwaarden: betaling voor het kuurpakket dient bij de eerste behandeling te worden voldaan & behandelingen dienen aansluitend ingepland te worden