Huidtherapeut Borne homeHuidtherapeut Borne
Straal!

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies

Op zoek naar een huidtherapeut in Borne?

Huidtherapie Oost helpt jou op weg naar de mooiste versie van jouw huid!

Op de begane grond van gezondheidscentrum de Molenborgh in Ootmarsum is Huidtherapie Oost gevestigd.

Bij Huidtherapie Oost bieden wij huidtherapeutische- en laserbehandelingen aan voor cliënten uit Borne, Twente, Overijssel.

Professionaliteit en passie voor de huid komen bij Huidtherapie Oost in Ootmarsum samen: de meest effectieve huidverzorgingsproducten en de beste medische apparatuur zorgen voor een huid waar je trots op mag zijn!

Gediplomeerd en jarenlange ervaring

Deskundigheid

Bij Huidtherapie Oost word je behandeld door een gediplomeerde, ervaren huidtherapeut. Geen wisseling van therapeut, maar gewoon altijd een vertrouwd gezicht.

Een huidtherapeut is een paramedicus die gespecialiseerd is verschillende huidproblemen- en aandoeningen. Om jezelf huidtherapeut te mogen noemen, moet je de vierjarige HBO-opleiding hiervoor succesvol afgerond hebben.

Huidtherapie Oost is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Daarnaast is het beroep huidtherapeut wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34). Daarmee is Huidtherapeut een beschermde opleidingstitel.

 

Medische kennis en doeltreffende behandelingen

Expertise

Huidtherapie Oost is gespecialiseerd in diverse huidaandoeningen, zoals acne en rosacea. Daarnaast bieden we ook therapeutische behandelingen zoals lasertherapie, medische microneedling en -peelings aan.

Wij maken gebruik van hoogwaardige producten (cosmeceuticals) en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt.

Praktijk

Bezoek Ootmarsum

Maak snel een afspraak!

Ben je op zoek bent naar een ervaren en deskundige huidtherapeut in Borne, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en je weer een stralende en gezonde huid te geven!

 

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •