Huidtherapeut Delden homeHuidtherapeut Delden
Straal!

Ga voor resultaat, pak je huid professioneel aan!

Op zoek naar een huidtherapeut in Delden?

Huidtherapie Oost staat voor doelgerichte en effectieve huidbehandelingen voor cliënten uit Delden, Twente en Overijssel. Onze specialistische aanpak staat garant voor de beste resultaten, ook op lange termijn!

De praktijk is gevestigd op de begane grond in Gezondheidscentrum de Molenborgh in Ootmarsum met ruime, gratis parkeergelegenheid.

We werken samen met jou aan een gezonde en stralende huid!

Ervaren huidtherapeut

Deskundigheid

Je wordt behandeld door een hoogopgeleide huidtherapeut met jarenlange ervaring in het behandelen van diverse huidproblemen, met toewijding aan voortdurende educatie om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de huidtherapeutische branche.

Huidtherapie Oost is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), wat garant staat voor deskundige, professionele zorg en behandelingen van de hoogste kwaliteit.

 

Naast (medische) kennis ook de beste, effectieve behandelingen

Expertise

Huidtherapeut Nienke Monnink is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea, vaatafwijkingen (zoals couperose), pigmentatie en verwijderen wij veilig en gemakkelijk huidoneffenheden zoals steelwratjes en ouderdomswratten.

Daarnaast biedt ze ook diverse huidverbeterende behandelingen aan zoals medische microneedling en -peelings. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige producten en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat de beste resultaten worden behaalt.

Praktijk

Zien we jou binnenkort?

Maak snel een afspraak!

Ben je op zoek bent naar een ervaren en deskundige huidtherapeut in Delden, neem dan vandaag nog contact met ons op.

We staan klaar om je te helpen en je weer een stralende en gezonde huid te geven!

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •