Huidtherapeut Denekamp homeHuidtherapeut Denekamp
Straal!

Bezoek de huidtherapeut!

Op zoek naar een huidtherapeut in Denekamp?

Huidtherapie Oost staat voor doelgerichte en effectieve huidbehandelingen voor cliënten uit Denekamp, Twente en Overijssel. Onze specialistische aanpak staat garant voor de beste resultaten, ook op lange termijn!

De praktijk is gevestigd op de begane grond in Gezondheidscentrum de Molenborgh met ruime, gratis parkeergelegenheid. Wij nemen graag de tijd voor een kosteloze en vrijblijvende intake!

Kennis, kunde en kwaliteit

Deskundigheid

Huidtherapie Oost is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hierdoor is Huidtherapie Oost up-to-date door het volgen van diverse cursussen en trainingen en altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen, technieken en kennis. Hiermee voldaan aan de normen van professionaliteit en kwaliteit die volgens dit register is vastgelegd.

 

Medische kennis en doeltreffende behandelingen

Expertise

Onze praktijk biedt de beste huidzorg voor iedereen in Ootmarsum en omliggende gebieden, zoals Denekamp. In Gezondheidscentrum de Molenborgh bieden we een toegankelijke ervaring met ruime, gratis parkeergelegenheid.

Huidtherapie Oost is gespecialiseerd in acnetherapie, acnebehandelingen, behandeling van rosacea, lasertherapie, vaatlaser. Daarnaast bieden we ook therapeutische behandelingen zoals het verwijderen van huidoneffenheden, medische microneedling en -peelings aan.

Praktijk

Bezoek Ootmarsum

Maak snel een afspraak!

Ben je aanvullend verzekerd? Bij de meeste behandelingen is het mogelijk om de behandeling(en) te declareren bij jouw zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar, eventueel na overleg met mij als uw huidtherapeut.

Op naar de mooiste versie van jouw huid? Maak snel een afspraak voor een gratis intakegesprek!

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •