Huidtherapeut Deurningen homeHuidtherapeut Deurningen
Straal!

Bezoek de huidtherapeut!

Op zoek naar een huidtherapeut in Deurningen?

Ontdek de weg naar een gezonde, stralende huid met Huidtherapie Oost!

Bij Huidtherapie Oost bieden wij huidtherapeutische- en laserbehandelingen aan voor cliënten uit Noord Oost Twente.

Professionaliteit en passie voor de huid komen bij Huidtherapie Oost in Ootmarsum samen: de meest effectieve huidverzorgingsproducten en de beste medische apparatuur zorgen voor een huid waar je trots op mag zijn!

Wij nemen graag de tijd voor jou tijdens een gratis intakegesprek inclusief kosteloze huidscan waar jouw huid(conditie) in kaart wordt gebracht en je een deskundig, eerlijk en uitgebreid advies krijgt.

Kennis, kunde en kwaliteit

Deskundigheid

Bij Huidtherapie Oost word je behandeld door een gediplomeerde, ervaren huidtherapeut. Geen wisseling van therapeut, maar gewoon altijd een vertrouwd gezicht.

Een huidtherapeut is een paramedicus die gespecialiseerd is verschillende huidproblemen- en aandoeningen. Om jezelf huidtherapeut te mogen noemen, moet je de vierjarige HBO-opleiding hiervoor succesvol afgerond hebben.

Daarnaast is het beroep huidtherapeut wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34). Daarmee is Huidtherapeut een beschermde opleidingstitel.

Huidtherapie Oost is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

 

Medische kennis en doeltreffende behandelingen

Expertise

Nienke Monnink is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea, vaatafwijkingen (zoals couperose), pigmentatie en het veilig en gemakkelijk verwijderen van huidoneffenheden zoals steelwratjes en ouderdomswratten.

Daarnaast biedt Huidtherapie Oost ook diverse huidverbeterende behandelingen aan zoals medische microneedling en -peelings. Alleen hoogwaardige producten en geavanceerde technieken worden toegepast om ervoor te zorgen dat jij de beste resultaten behaalt!

Praktijk

Zie ik jou binnenkort?

Maak snel een afspraak!

Ben je aanvullend verzekerd? Bij de meeste behandelingen is het mogelijk om de behandeling(en) te declareren bij jouw zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar, eventueel na overleg met mij als uw huidtherapeut.

Op naar de mooiste versie van jouw huid? Maak snel een afspraak voor een gratis intakegesprek!

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •