Huidtherapeut Hertme homeHuidtherapeut Hertme
Straal!

Ga voor resultaat, pak je huid professioneel aan!

Op zoek naar een huidtherapeut in Hertme?

De praktijk van Huidtherapie Oost, gelegen in Ootmarsum, is gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Hertme en biedt gespecialiseerde, (para)medische behandelingen.

Wat de praktijk uniek maakt, is de persoonlijke benadering en het maatwerk dat wordt geboden. Jouw specifieke wensen en behoeften staan voorop en samen wordt er een behandelplan opgesteld dat volledig op jou is afgestemd.

Eigenaresse Nienke Monnink heet jou van harte welkom!

Kennis, kunde en kwaliteit

Deskundigheid

Bij Huidtherapie Oost staan kwaliteit en professionaliteit centraal. De praktijk is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de hoogste normen in de huidtherapie.

 

Medische kennis en doeltreffende behandelingen

Expertise

Huidtherapeut Nienke Monnink is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea, vaatafwijkingen (zoals couperose), pigmentatie en verwijderen wij veilig en gemakkelijk huidoneffenheden zoals steelwratjes en ouderdomswratten.

Daarnaast biedt ze ook diverse huidverbeterende behandelingen aan zoals medische microneedling en -peelings. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige producten en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat de beste resultaten worden behaalt.

Praktijk

Bezoek Ootmarsum

Maak snel een afspraak!

Ben je op zoek bent naar een ervaren en deskundige huidtherapeut in Hertme, neem dan vandaag nog contact op. Nienke staat klaar om je te helpen en je weer een stralende en gezonde huid te geven!

 

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •