Huidtherapeut Mander homeHuidtherapeut Mander
Straal!

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies

Op zoek naar een huidtherapeut in Mander?

Huidtherapie Oost staat voor doelgerichte en effectieve huidbehandelingen voor cliënten uit Mander, Twente en Overijssel. Onze specialistische aanpak staat garant voor de beste resultaten, ook op lange termijn!

De praktijk is gevestigd op de begane grond in Gezondheidscentrum de Molenborgh in Ootmarsum met ruime, gratis parkeergelegenheid.

Wij nemen graag de tijd voor een kosteloze en vrijblijvende intake!

Kennis, kunde en kwaliteit

Deskundigheid

Bij Huidtherapie Oost nemen we kwaliteit serieus. We zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en de Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), wat betekent dat je kunt rekenen op professionele zorg die voldoet aan de hoogste normen.

Onze huidtherapeut is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige huidzorg op maat. Daarom bieden we persoonlijk advies en oplossingen die zijn afgestemd op jouw huid(vraag).

 

Medische kennis en doeltreffende behandelingen

Expertise

Heb je last van acne of rosacea? Bij Huidtherapie Oost hebben we uitgebreide expertise in het behandelen van deze aandoeningen, zodat jij weer kunt genieten van een zelfverzekerde huid.

Naast ons specialisme in acne en rosacea, verwelkomen wij je natuurlijk ook voor andere therapeutische behandelingen zoals medische microneedling en -peelings en laserbehandelingen gericht op het verminderen van vaatafwijkingen zoals couperose.

Daarnaast bieden we oplossingen voor oppervlakkige pigmentatie afwijkingen en het verwijderen van huidoneffenheden zoals steelwratjes.

Praktijk

Maak snel een afspraak!

Op naar de mooiste versie van jouw huid

Ben je aanvullend verzekerd? Bij de meeste behandelingen is het mogelijk om de behandeling(en) te declareren bij jouw zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar, eventueel na overleg met mij als uw huidtherapeut.

Op naar de mooiste versie van jouw huid? Maak snel een afspraak voor een kosteloos intakegesprek met gratis uitgebreide huidanalyse!

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •