Huidtherapeut Manderveen homeHuidtherapeut Manderveen
Straal!

De huidtherapeut van Noord Oost Twente!

Op zoek naar een huidtherapeut in Manderveen?

Bij Huidtherapie Oost is jouw huid, onze prioriteit! En daarom bieden we je een warm welkom in onze praktijk, zonder enige wachttijd.

Wat Huidtherapie Oost uniek maakt, is de persoonlijke aanpak en het maatwerk dat we bieden. We luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften en stellen een behandelplan op dat volledig op jou is afgestemd.

Een gezonde huid begint hier!

Professionele huidzorg met de beste resultaten

Deskundigheid

Huidtherapie Oost is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), wat garant staat voor deskundige, professionele zorg en behandelingen van de hoogste kwaliteit.

Met onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis, kun je vertrouwen op de beste behandelingen voor jouw huid!

Gespecialiseerd in verschillende huidaandoeningen

Expertise

Onze huidtherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea, pigmentatiestoornissen en vaatafwijkingen zoals couperose en pigmentatie. Daarnaast bieden we ook diverse huidverbeterende behandelingen aan zoals medische microneedling en -peelings.

Praktijk

Bezoek Ootmarsum

Maak snel een afspraak!

Ben je aanvullend verzekerd? Bij de meeste behandelingen is het mogelijk om de behandeling(en) te declareren bij jouw zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar, eventueel na overleg met mij als uw huidtherapeut.

Op naar de mooiste versie van jouw huid? Maak snel een afspraak voor een gratis intakegesprek met gratis huidscan!

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •