Huidtherapeut Noord-Deurningen homeHuidtherapeut Noord-Deurningen
Straal!

De huidtherapeut van Noord Oost Twente

Op zoek naar een huidtherapeut in Noord-Deurningen?

Op zoek naar een huidtherapeut in Noord-Deurningen? Rij een kwartiertje naar Ootmarsum en wees welkom bij Huidtherapie Oost!

 Bij Huidtherapie Oost begrijpen we hoe belangrijk een gezonde huid voor je is. Onze ervaren huidtherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van acne en het uitvoeren van effectieve laserbehandelingen voor bijvoorbeeld rosacea, couperose, pigmentatie en huidoneffenheden zoals steelwratjes.

Heb je last van acne wat met vlagen weer op komt zetten? Stoor je je aan dat ene plekje?

We werken samen met jou aan een heldere en stralende huid!

Ervaren huidtherapeut

Deskundigheid

Je wordt behandeld door een hoogopgeleide huidtherapeut met jarenlange ervaring in het behandelen van diverse huidproblemen, met toewijding aan voortdurende educatie om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de huidtherapeutische branche.

Huidtherapie Oost is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), wat garant staat voor deskundige, professionele zorg en behandelingen van de hoogste kwaliteit.

 

Naast (medische) kennis ook de beste, effectieve behandelingen

Expertise

Huidtherapie Oost is gespecialiseerd in diverse huidaandoeningen, zoals acne en rosacea. Daarnaast bieden we ook therapeutische behandelingen zoals lasertherapie, laserbehandeling, medische microneedling en -peelings aan.

Wij maken gebruik van hoogwaardige producten (cosmeceuticals) en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt.

Praktijk

Zien we jou binnenkort?

Maak snel een afspraak!

Bij Huidtherapie Oost geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Jouw huidverzorging is onze prioriteit, en daarom bieden we je een warm welkom in onze praktijk, zonder enige wachttijd.

We kijken er naar uit om jou te verwelkomen!

 

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •