Huidtherapeut Oldenzaal homeHuidtherapeut Oldenzaal
Straal!

Ga voor resultaat, pak je huid professioneel aan!

Op zoek naar een huidtherapeut in Oldenzaal?

De praktijk van Huidtherapie Oost, gelegen in Ootmarsum, is gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Oldenzaal en biedt gespecialiseerde, (para)medische behandelingen.

Wat onze praktijk uniek maakt, is de persoonlijke benadering en het maatwerk dat we bieden. We luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften en stellen een behandelplan op dat volledig op jou is afgestemd.

Bij Huidtherapie Oost bieden wij huidtherapeutische- en laserbehandelingen aan voor cliënten uit Noord Oost Twente.

Kennis, kunde en kwaliteit

Deskundigheid

Bij Huidtherapie Oost staan kwaliteit en professionaliteit centraal. Wij zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de hoogste normen in de huidtherapie.

 

Medische kennis en doeltreffende behandelingen

Expertise

Onze huidtherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea, vaatafwijkingen (zoals couperose), pigmentatie en verwijderen wij veilig en gemakkelijk huidoneffenheden zoals steelwratjes en ouderdomswratten. Daarnaast bieden we ook diverse huidverbeterende behandelingen aan zoals medische microneedling en -peelings. Onze huidtherapeut gebruikt alleen hoogwaardige producten en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt.

Praktijk

Bezoek Ootmarsum

Maak snel een afspraak!

Ben je op zoek bent naar een ervaren en deskundige huidtherapeut in Oldenzaal, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en je weer een stralende en gezonde huid te geven!

 

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •