Huidtherapeut Ootmarsum homeHuidtherapeut Ootmarsum
Straal!

Pak jouw huid professioneel aan!

Op zoek naar een huidtherapeut in Ootmarsum?

Ben je op zoek naar de ultieme oplossing voor huidproblemen zoals acne, couperose, rosacea, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden? Zoek niet verder! Huidtherapie Oost is jouw lokale expert in het bereiken van een gezonde huid.

Bij Huidtherapie Oost bieden wij huidtherapeutische- en laserbehandelingen aan voor cliënten uit Twente.

Ervaren huidtherapeut

Deskundigheid

Bij Huidtherapie Oost begrijpen we dat geen twee huiden hetzelfde zijn. Een ervaren huidtherapeut staat klaar om jou persoonlijk te begeleiden en te adviseren. Met jarenlange ervaring bieden wij een behandelplan op maat aan met bijbehorende behandelingen om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

 

Naast (medische) kennis ook de beste, effectieve behandelingen

Expertise

Huidtherapie Oost biedt een scala aan behandelingen aan, waaronder:

Acnetherapie: Pak acne en (acne)littekens aan met onze effectieve behandelingen die gericht zijn op het verminderen van ontstekingen en het herstellen van een egale huidtextuur.

Lasertherapie: Lasers zijn uiterst effectief in het behandelen van rode vaatjes en pigment. Onder andere couperose, rosacea, oppervlakkige pigmentatie, spider naevi (spinnetjes), cherry angioma (kersenwratjes) zijn indicaties die effectief worden aangepakt door een laserbehandeling.

Huidoneffenheden verwijderen: Of het nu gaat om steelwratjes, ouderdomswratten of gerstekorrels, wij hebben de expertise om deze huidaanhangsels veilig en gecontroleerd te verwijderen.

Praktijk

Locatie

Gezondheidscentrum de Molenborgh

Huidtherapie Oost is gevestigd op de begane grond van Gezondheidscentrum de Molenborgh.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Molenborgh. Je kan parkeren in de Molenstraat of op de grote parkeerplaats bij winkelcentrum ‘De Meijerij’.

Kom je met het openbaar vervoer? Bushalte Molenstraat bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •