Huidtherapeut Saasveld homeHuidtherapeut Saasveld
Straal!

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies

Op zoek naar een huidtherapeut in Saasveld?

Huidtherapie Oost staat voor doelgerichte en effectieve huidbehandelingen voor cliënten uit Saasveld, Twente en Overijssel. Onze specialistische aanpak staat garant voor de beste resultaten, ook op lange termijn!

De praktijk is gevestigd op de begane grond in Gezondheidscentrum de Molenborgh met ruime, gratis parkeergelegenheid. Wij nemen graag de tijd voor een kosteloze en vrijblijvende intake!

Kennis, kunde en kwaliteit

Deskundigheid

Bij Huidtherapie Oost is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Dit geeft je de zekerheid dat je behandeld wordt door een hooggekwalificeerde professional die voldoet aan de hoogste normen in de branche.

 

Medische kennis en doeltreffende behandelingen

Expertise

Onze praktijk biedt de beste huidzorg voor iedereen in Ootmarsum en omliggende gebieden, zoals Saasveld. In Gezondheidscentrum de Molenborgh bieden we een toegankelijke ervaring met ruime, gratis parkeergelegenheid.

Huidtherapie Oost is gespecialiseerd in acnetherapie, acnebehandelingen, behandeling van rosacea, lasertherapie, vaatlaser. Daarnaast bieden we ook therapeutische behandelingen zoals het verwijderen van huidoneffenheden, medische microneedling en -peelings aan.

Praktijk

Bezoek Ootmarsum

Maak snel een afspraak!

Ben je aanvullend verzekerd? Bij de meeste behandelingen is het mogelijk om de behandeling(en) te declareren bij jouw zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar, eventueel na overleg met mij als uw huidtherapeut.

Op naar de mooiste versie van jouw huid? Maak snel een afspraak voor een gratis intakegesprek!

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •