Huidtherapeut Weerselo homeHuidtherapeut Weerselo
Straal!

Bezoek de huidtherapeut!

Op zoek naar een huidtherapeut in Weerselo?

Ontdek de weg naar een gezonde, stralende huid met Huidtherapie Oost!

Een gezonde huid met die mooie glow is het resultaat van het juiste advies, expertise en huidtherapeutische behandelingen. Als inwoner van Weerselo hoef je niet verder te zoeken: Huidtherapie Oost begeleidt jou graag!

Of je nou last hebt van acne, rosacea wilt verminderen of de vaatjes op je wangen weg wilt hebben: eigenaresse en huidtherapeut Nienke Monnink heeft uitgebreide ervaring in het aanpakken van diverse huidproblemen.

Kennis, kunde en kwaliteit

Deskundigheid

Huidtherapie Oost is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hierdoor is Huidtherapie Oost up-to-date door het volgen van diverse cursussen en trainingen en altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen, technieken en kennis. Hiermee voldaan aan de normen van professionaliteit en kwaliteit die volgens dit register is vastgelegd.

 

Medische kennis en doeltreffende behandelingen

Expertise

Nienke Monnink is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea, vaatafwijkingen (zoals couperose), pigmentatie en het veilig en gemakkelijk verwijderen van huidoneffenheden zoals steelwratjes en ouderdomswratten.

Daarnaast biedt Huidtherapie Oost ook diverse huidverbeterende behandelingen aan zoals medische microneedling en -peelings. Alleen hoogwaardige producten en geavanceerde technieken worden toegepast om ervoor te zorgen dat jij de beste resultaten behaalt!

Praktijk

Zie ik jou binnenkort?

Maak snel een afspraak!

Ben je aanvullend verzekerd? Bij de meeste behandelingen is het mogelijk om de behandeling(en) te declareren bij jouw zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar, eventueel na overleg met mij als uw huidtherapeut.

Op naar de mooiste versie van jouw huid? Maak snel een afspraak voor een gratis intakegesprek!

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •