Over ons homeOver ons
Straal!

Een gladde, egale huid geeft zelfvertrouwen

Laat jouw huid weer stralen door Nienke

Na haar opleidingen tot allround schoonheidsspecialiste en (basisopleiding + modules van medisch) pedicure is Nienke in 2016 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse huidklinieken in Twente, is ze in 2021 gestart met haar eigen praktijk Huidtherapie Oost in Ootmarsum.

Nienke staat voor een professionele, specialistische aanpak waarbij persoonlijke aandacht en de beste resultaten voorop staan. Samen op weg naar de mooiste versie van jouw huid, elke dag met veel passie en plezier!

Op zoek naar een huidtherapeut in Ootmarsum, Tilligte, Lattrop, Agelo, Noord-Deurningen, Denekamp, Beuningen, Rossum, Weerselo, Reutum, Fleringen, Tubbergen, Albergen, Mander, Vasse, Agelo, Reutum, Rossum, Tubbergen, Fleringen, Denekamp, Oldenzaal of Losser?

Je bent hier aan het juiste adres!

HBO Huidtherapeut

Een huidtherapeut is een paramedicus die gespecialiseerd is verschillende huidproblemen- en aandoeningen. Om jezelf huidtherapeut te mogen noemen, moet je de vierjarige HBO-opleiding hiervoor gevolgd hebben.

Daarnaast is het beroep huidtherapeut wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34).

Kennis, kunde en kwaliteit

Huidtherapie Oost is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Een paramedicus met een kwaliteitsregistratie in het Kwaliteitsregister Paramedici levert aantoonbaar kwalitatief goede zorg.

Onze werkwijze

Wij leggen je graag uit hoe wij werken

Ja! Een huidtherapeut is net als vele paramedische beroepen direct toegankelijk, wat wil zeggen dat je op eigen initiatief een afspraak bij Huidtherapie Oost kan maken. Wel kan het zijn dat je een verwijsbrief nodig hebt voor de zorgverzekeraar, wanneer je gebruik wilt maken van vergoeding vanuit het aanvullende pakket.

Een huidtherapeut is een paramedicus die gespecialiseerd is verschillende huidproblemen- en aandoeningen. Dus naast de cosmetische kant, richt een huidtherapeut zich vooral op de medische aspecten van de huid en beschikt zij over de medische kennis hiervan. Een huidtherapeut kan jou ook adviseren over geschikte huidverzorgingsproducten die daadwerkelijk wat voor de huid doen.

Om jezelf huidtherapeut te mogen noemen, moet je de vierjarige HBO-opleiding hiervoor gevolgd hebben. Daarnaast is het beroep huidtherapeut wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34).

Een schoonheidsspecialiste richt zich voornamelijk op cosmetische aspecten van de huidverzorging zoals het verzorgen en verfraaien van de huid.

Bij Huidtherapie Oost staat persoonlijke aandacht en deskundig, eerlijk advies voorop. Het behandelplan wordt opgesteld op basis van jouw verwachtingen maar ook op de nieuwste inzichten en wetenschappelijk onderzoek.

Daarnaast word je behandeld door een ervaren huidtherapeut die gespecialiseerd is in verschillende huidproblemen- en aandoeningen en is Huidtherapie Oost geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Met deze registratie voldoen wij aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) door regelmatig cursussen en bijscholingen te volgen.

Zo bieden wij de allerbeste kwaliteit!

Een afspraak maken kan telefonisch, via Whatsapp, mail of gemakkelijk online.

Praktijk

Onze praktijk

Gezondheidscentrum ‘De Molenborgh’

Huidtherapie Oost bevindt zich op de begane grond in Gezondheidscentrum ‘De Molenborgh’ in Ootmarsum, een gezondheidscentrum waar meerdere disciplines gevestigd zijn.

Naast de huidtherapeut zijn hier de volgende disciplines aanwezig: Fysiotherapie Vloon en Fysiotherapie Barry Ruwe, Kinder- en Jeugdpsychologie Twente Oost, Podotherapie Wender, SHO (Centra voor medische diagnostiek), Thuiszorg Carint, Chiropractie Dinkelland, Apotheek Schepers en op de eerste etage zijn alle huisartsen uit Ootmarsum gevestigd.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Molenborgh. Je kan parkeren in de Molenstraat of op de grote parkeerplaats bij winkelcentrum ‘De Meijerij’.

Kom je met het openbaar vervoer? Bushalte Molenstraat bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

  • Reviews
    Wat cliënten zeggen

    | Inspiratie om de stap naar een mooie huid te nemen! |

  •