Hoe camoufleer ik mijn rode huid?
  • Home Blog Hoe camoufleer ik mijn rode huid?

Geschreven door Nienke Monnink

Hoe camoufleer ik mijn rode huid?

 

Heb jij een rode huid? En blijf je dit ook zien ongeacht hoe goed je het ook camoufleert met jouw make-up? Lees deze blog eens, wij hebben voor jou de oplossing!

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: de Colorescience All Calm zorgt dat jouw rode kleur wél verdwijnt! Deze formule neutraliseert roodheid, kalmeert de gevoelige huid en biedt daarnaast ook nog bescherming tegen de zon met een SPF 50. Dit product bevat het gepatenteerde BioSolace™ complex; die als werking heeft om op lange termijn verlichting te geven aan de gevoeligheid en roodheid van de huid.

Roodheid
Die roodheid komt natuurlijk wel ergens vandaan. Het is dan ook zeker raadzaam om ook de huid zelf onder handen te nemen.

Couperose
Bij couperose zie je ontsierende bloedvaatjes in het gezicht. Voornamelijk de wangen en de neus zijn dan aangedaan.

Rosacea
Bij rosacea zie je roodheid die opvlammend van karakter is. Kenmerkend is een rode huid, snel blozen, mogelijk rode of paarse bloedvaatjes en kleine puistjes (mee-eters ontbreken).

Wij behandelen rosacea met een op maat gemaakt behandelprotocol die bestaat uit de producten van ZO Skin Health.

De All Calm corrector is geschikt voor elk huidtype maar gericht op de huid die rosacea, couperose of roodheid vertoont. Het is een minerale primer; wat betekent dat je deze als basis onder je make-up kunt gebruiken. Daarnaast is het product hypoallergeen, niet-comedogeen en bevat het geen parabenen.

En nu misschien wel de belangrijkste vraag: hoe breng je de All Calm nou zo aan dat het de roodheid camoufleert én het er natuurlijk uit ziet?

  • Afhankelijk van het te camoufleren gebied heb je ongeveer een half tot één pompje nodig. De substantie heeft een groengrijze kleur, dus wees voorzichtig met de hoeveelheid. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je er grauw uit komt te zien.
  • Stip het te behandelen gebied aan en ‘druk’ het product als het ware in je huid.
  • Wanneer je overal een klein laagje hebt veeg je het voorzichtig iets uit zodat het egaal wordt.
  • Breng jouw favoriete foundation aan (wij adviseren de Colorescience Pressed Powder of Tint du Soleil) en je bent klaar om te gaan: stralend en zónder rode huid!

Liever een demonstratie van de Colorescience All Calm of andere Colorescience producten? Wij laten je graag zien hoe mooi en natuurlijk jouw huid er uit kan zien! Plan even een afspraak in en we helpen je verder. Tot snel!

Meer nieuws

Uit ons blog

| Blogs geschreven door jouw huidtherapeut |

Alles over antioxidanten, behandelingen en belangrijke musthaves, lees het nu!