Top 3 musthaves voor de zomer!
  • Home Blog Top 3 musthaves voor de zomer!

Geschreven door Nienke Monnink

Top 3 musthaves voor de zomer

De zon schijnt en je slippers zijn uit de kast gehaald: zomer is begonnen! Wat mag deze zomer echt niet ontbreken bij jou?

Huidtherapie Oost heeft de meest gewilde zomer musthaves voor je op een rijtje gezet!

1. Colorescience Total Protection Brush Sunscreen SPF 30

De Colorescience Total Protection Brush Sunscreen SPF 30 is zonbescherming in poedervorm die je met een kwastje aanbrengt.

Om de twee uur zonbescherming aanbrengen doet (bijna) niemand, maar Colorescience en Huidtherapie Oost maken het jou heel makkelijk: je brengt het gewoon over je zonbescherming en/of make-up aan!

De Sunforgettable brush biedt bescherming tegen UV-A en UV-B maar heeft ook een camouflerende en matterende werking.

Do I need to say more?

2. Colorescience Lipshine SPF 35

‘Lipgloss can’t solve problems, but it’s a pretty great start’.

Vaak worden de lippen qua zonbescherming vergeten terwijl deze ook kunnen verbranden. Lippen bevatten namelijk minder pigmentcellen en daarnaast zijn ze dun en fragiel. Het genezingsproces duurt daarom ook langer wanneer deze verbranden.

De Colorescience Lipshine SPF 35 beschermt jouw lippen met een prachtige gloss; verkrijgbaar in de kleuren Clear, Rose, Champagne, Coral en Pink.

2. Colorescience Hydrating Mist

Wanneer de temperaturen richting de 30°c gaan wil het nog weleens voorkomen dat make-up niet meer zo goed blijft zitten.

Probeer de Colorescience Hydrating Mist eens!

Deze ‘mist’ werkt verfrissend, verzorgend en zorgt ervoor dat jouw make-up beter blijft zitten en er niet af ‘zweet’.

Tip van Nienke: het beste anti-aging middel is zonbescherming. Ook weten we inmiddels hoe ontzettend belangrijk het is om je huid te beschermen tegen de zon! Maar wist je ook dat straling van bijvoorbeeld de televisie, jouw telefoon of laptop schadelijk is? Het zorgt echt voor huidveroudering! Zorg daarom dat het beschermen van jouw huid heel vanzelfsprekend wordt; net als het poetsen van je tanden!

After summer workout

Wat wij vaak in de praktijk zien is dat de huid ná de zomer behoorlijk onrustig kan zijn. Dit komt doordat de zon de bovenste huidlaag dikker heeft gemaakt; wat ontstekingsreacties uitlokt.

Huidtherapie Oost heeft de oplossing!

We moeten ervoor zorgen dat die bovenste huidlaag weer dunner wordt en dat gebeurt door middel van een chemische peeling in combinatie met (medische) producten voor thuis. Binnen no-time komt die stralende huid tevoorschijn!

 

Meer nieuws

Uit ons blog

| Blogs geschreven door jouw huidtherapeut |

Alles over antioxidanten, behandelingen en belangrijke musthaves, lees het nu!